Iftarboot 2022

VAREN VOOR HET GOEDE DOEL!

Beleef samen met ons een iftar maaltijd tijdens een unieke rondvaart door Rotterdam en draag bij middels de liefdadigheidsactie voor de vluchtelingen.

Stichting Openhaard organiseert in samenwerking met Stichting Time To Help een Benefiet Iftar maaltijd in het kader van de vastenmaand Ramadan. Tijdens de rondvaart wordt er onder andere informatie gegeven over de Ramadan, het vasten en liefdadigheid vanuit diverse religies en spelen wij een Quiz hierover. Ook vertelt Stichting Time to Help over de vluchtelingencampagne en inzamelingsactie (voor de Oekraïners, Jemenieten, Syriërs en meer) én luisteren wij naar verhalen van vluchtelingen.

Vervolgens nodigen wij de gasten uit om aan tafel verdere gesprekken te voeren met elkaar en nader kennis te maken, onder genot van de iftar maaltijd. U heeft de keuze om zich aan te melden voor de Iftarboot op vrijdag 8 april of donderdag 14 april.

Wij zullen zorgdragen voor de organisatie én kijken uit naar een bijeenkomst waarin wij elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en samen een bijdrage kunnen leveren aan vluchtelingen.

Via de volgende link kunt u zich aanmelden voor en vind u meer informatie over de iftarboot op vrijdag 8 april; https://www.eventbrite.nl/e/tickets-benefiet-maaltijd-tijdens-iftarboot-304248123327

En via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-benefiet-maaltijd-tijdens-iftarboot-304249276777 kunt u zich aanmelden voor en vind u meer informatie over de iftarboot op donderdag 14 april.

Bij vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@stichtingopenhaard.nl